"> Top
Reparatie/artikelinfo

Reparatie van je sieraden:

 

Bij Ribelle's sieraden kun je ook je sieraden laten repareren. Ook  als het geen sieraden zijn uit mijn atelier. 

Komt het sieraad uit mijn atelier heb je een garantie tijd van 4 weken. In deze 4 weken repareer ik het sieraad gratis. U betaalt alleen  de eventuele verzendkosten om het sieraad naar mij te versturen. De verzendkosten om het sieraad weer terug naar u te sturen zijn voor rekening van Ribelle's Sieraden.

 

Na de garantietijd van 4 weken repareer ik natuurlijk ook uw sieraad. De kosten hiervoor liggen tussen de 2,50 euro en 10 euro in. Dit ligt puur aan de tijd dat ik er mee bezig ben. Dit is dan inclusief verzendkosten. Bent u onderdelen kwijt zoals kralen.? Die kan ik dan ook eventueel voor uw bestellen.  Deze kosten komen er dan nog wel bij.

Komt het sieraad van iemand anders vandaan dan zijn de reparatiekosten tussen  de 2,50 euro en 10 euro + verzendkosten om het naar ons toe te sturen. Zijn er hier onderdelen van kwijt en u wilt die toch graag hebben dan ga ik  uitzoeken of ik  soortgelijke kralen kan vinden. Ook  deze kosten komen voor uw rekening.

 

Voor informatie kunt u mailen naar info@ribelleshoekje.nl

 

Sieraadinformatie:

 

Van elk sieraad heb ik er maar één. Bij uitzondering wil ik nog wel eens meerdere exemplaren maken. Sommige (houten) kralen en andere onderdelen  kunnen verkleuren in de zon. Houdt hier aub rekening mee. Hier kan ik geen garantie opgeven! Dit is nu eenmaal een natuurlijk proces waar u zelf rekening mee kan houden.

Mochten er onderdelen kwijtraken mag u mij gerust mailen. Ik maak alles zo  goed mogelijk vast maar ook ik  kan iets over het hoofd zien.

 

Als u een sieraad ziet die u leuk vindt maar niet de juiste lengte heeft dan kunt u me altijd mailen.  Dit kan bij sommige sieraden opgelost worden. Hier kan wel een meerprijs bij gerekend worden.

Alle oorhaakjes zijn verzilverd ( tenzij anders vermeld) maar nickelvrij. Blijkt toch dat u na de aankoop last heeft van de oorhaakjes? Mail me dan gerust.

 

Verzorgingtips voor sieraden:

 

  • Bewaar sieraden op een droge plek.
  • Het is niet aan te raden om met sieraden te douchen. Hier kunnen ze niet tegen.
  • Het is aan te raden om bij gebruik van parfum,eau de toilette en andere verzorgingsprodukten geen sieraden aan te hebben.
  • Het is aan te raden sieraden af te doen tijdens het slapen.
  • Sommige kralen en onderdelen kunnen niet tegen te felle zon.  Probeer hier aub rekening mee te houden.
  • De sieraden zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 tot 4 jaar. Want de sieraden kunnen kleine onderdelen bevatten en ook kleine kinderen kunnen hard trekken zodat het sieraad stuk kan gaan.
  • Bij Ribelle's Hoekje worden ook sieraden verkocht van gecoat staaldraad. Dit is makkelijk te verbuigen .Wij raden u dan ook aan om het artikelen recht weg te leggen als het niet gedragen wordt. Op deze manier houdt het zijn juiste vorm.
@